Onderwijs Academie

Jouw partner voor professionalisering in het onderwijs

In het onderwijs ben je elke dag bezig met kennisontwikkeling. Niet alleen je leerlingen/ studenten, maar ook je collega’s staan dagelijks voor nieuwe uitdagingen. Je wil je medewerkers daar zo goed mogelijk in ondersteunen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Bij Onderwijs Academie maken we professionele ontwikkeling graag zo makkelijk mogelijk. Dat doen we met vier verschillende diensten:

Een huisacademie

Het interne kennis- en opleidingscentrum van jouw school. Een plek waar alle kennis en ontwikkelmogelijkheden van jouw organisatie samenkomen en op een toegankelijke manier worden aangeboden.

Een leerplatform

Een eigen online leerplatform, volledig ingericht op basis van de ontwikkelbehoefte van jouw school. Dit platform wordt op maat ingericht, met passende content en technische koppelingen met bestaande (HR-)systemen.

Online leren

Een inspirerend en toegankelijk leeraanbod, altijd en overal beschikbaar. De learnings worden afgestemd op jouw school en aangeboden in verschillende vormen. Zo kan iedereen leren op een manier die hij of zij prettig vindt.

Klassikaal leren

Combineer online leren met een klassikale training voor jou en je collega’s. Een specialist verzorgt de training bij jou op school. Via deze blended vorm van leren wordt het wel heel makkelijk om je verder in een onderwerp te verdiepen.

Nieuwsgierig geworden?

Wij kunnen iedere onderwijsorganisatie helpen om de volgende stap te zetten. Benieuwd naar wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

www.onderwijsacademie.nl

Deel dit artikel