Beteor

Beteor: Voor en door bevlogen mensen, juist in schaarse markt.
We ontmoeten je graag bij stand 24!

Beteor is een allround adviesbureau voor en door bevlogen mensen. Wij geloven in het succes van organisaties waar iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt. Als mens en als professional.

Vanuit onze expertise op het gebied van werving & selectie, interim-management, persoonlijke ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, assessments, loopbaanontwikkeling, outplacement, organisatieontwikkeling, Governance, teamontwikkeling en innovatie reiken wij handvatten aan, zodat professionals, teams, leiders en organisaties duurzaam kunnen groeien. Daarnaast organiseren wij regelmatig programma’s, workshops en masterclasses en netwerken.

We hebben een groot en warm netwerk. We geloven in de combinatie van bevlogen mensen en succesvolle organisaties. Wij weten wat mensen beweegt en bewegen graag een eindje mee. Onze adviseurs weten wat mensen inspireert en creëren op effectieve wijze ruimte voor innovatie en creativiteit. We bereiken gestelde ambities, realiseren doelen en versnellen duurzame ontwikkeling. Samen geven we jouw ideeën vleugels.

Wat we doen

Organisatieadvies
Heeft jouw organisatie begeleiding en advies nodig om verder te groeien en ontwikkelen? Met een frisse blik van buitenaf, expertise over je werkveld én gemotiveerde teams zet je mooie stappen.

Interim-management
Op zoek naar een interim-bestuurder, directeur of manager? Beteor koppelt je aan interimmers met stevige kennis en ruime ervaring.

Werving en selectie
Is jouw organisatie op zoek naar een toezichthouder, bestuurder, rector, directeur of teamleider? Vind talentvolle experts door werving en selectie van Beteor.

Opleidingen en netwerken
Heb jij zowel op persoonlijk als op organisatorisch vlak grote ambities? De opleidingen van Beteor en ons netwerk helpen jou verder. Beteor biedt uiteenlopende mogelijkheden om jouw kennis te verbreden en te verdiepen.

Werkvelden
We brengen mensen, processen en organisaties in beweging als allround adviesbureau. Beteor is gespecialiseerd in het onderwijs (PO, VO, SO, MBO-ROC, HBO), maar werkt in verschillende expertises zoals de industrie en zorg & welzijn. Ontdek onze werkvelden.

Wie we zijn

De adviseurs binnen ons onderwijsadviesbureau zijn arbeids- en organisatiepsychologen en professionals met ruime ervaring als schoolleider, rector en/of bestuurder. Dankzij de grote diversiteit aan achtergronden en expertisegebieden van onze adviseurs, zijn we in staat onze diensten af te stemmen op de specifieke eisen en wensen van jouw onderwijsorganisatie.
“Op het snijvlak van gedrag en primair proces, daar ligt onze kracht.”
Beteor is een plek waar de persoonlijke en professionele interesses van onze adviseurs samenkomen met de morele opdracht. Zij willen, met een betrokken en persoonlijke benadering, bijdragen aan de samenleving en deze verbeteren. Door mensen te helpen gelukkiger in hun werkomgeving te worden. Door werk beter te combineren met een leven lang leren, in duurzame organisaties

Wil je meer informatie of heb je een vraag? We spreken je graag bij stand 24 of ga naar www.beteor.nl.

Deel dit artikel